Συνταγή για σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ από τον Γιώργο Τσούλη

Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.

Συνταγή για σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε και λιώνουμε το βούτυρο, πρέπει να έχουμε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να μην κάψει.




ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα

4 αυγά ποσέ

200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. χυμό λεμονιού

½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 αστεροειδή γλυκάνισο

50 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ψωμί, για το σερβίρισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved