Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 00' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 24' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 36' 01" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 22' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 12° 37' 42" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 01° 16' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 44' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 03° 07' 17" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 15° 57' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 39' 15" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 35' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για κέικ γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη

Το πιο νόστιμο κέικ γλυκοπατάτας που έχετε δοκιμάσει. Αφράτο, γευστικότατο, έτοιμο να σας λύσει τα χέρια.

Συνταγή για κέικ γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Πρέπει να έχουν κρυώσει καλά τα παντεσπάνια πριν απλώσουμε πάνω τους το frosting.

ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

500 γρ. γλυκοπατάτες

375 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

370 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

50 γρ. ζάχαρη, καστανή

2 κ.γ. μαγειρική σόδα

2 κ.γ. baking powder

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη

½ κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

3 αυγά, large

2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

240 γρ. ξινόγαλο

Για το frosting:

125 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

125 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

275 γρ. ζάχαρη άχνη

Για το σερβίρισμα:

Καρύδια, ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2019 Astrology.gr - All rights reserved