Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 47' 25" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 56' 35" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 31' 52" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 39' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 11° 10' 32" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 00° 46' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 31' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 03° 10' 53" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 15° 56' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 35' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 42' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο από τον Γιώργο Τσούλη

Το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό!

Συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: 1. Αφήστε τη ζύμη του κιμά μία ώρα στο ψυγείο για να βγάλει ακόμα περισσότερα αρώματα. 2. Τινάζουμε ελαφρώς τα κεφτεδάκια πριν τα ρίξουμε στην κατσαρόλα για να φύγει το περίσσιο αλεύρι. 3. Αν δείτε ότι η κατσαρόλα σας τραβάει υγρασία, συμπληρώστε 200-400 ml νερό. 4. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό και ανακατεύουμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

½ κιλό κιμά, μοσχαρίσιο 

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό, medium 

¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο

150 γρ. ρύζι γλασέ

5 κ.σ. ελαιόλαδο 

Αλεύρι, γ.ο.χ. για το πασπάλισμα

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σούπα: 

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 κύβο ζωμό κοτόπουλου 

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι 

1 lt νερό 

20 ml ελαιόλαδο + extra για το σερβίρισμα

Για το αυγολέμονο:

2 κρόκους αυγών, large 

Χυμό από 1 λεμόνι

1 κ.γ. κορν φλάουρ

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2019 Astrology.gr - All rights reserved