Mπουρδέτο από τον Γιώργο Τσούλη

Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.

Mπουρδέτο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.




ΥΛΙΚΑ

1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα

2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.σ. πιπέρι καυτερό

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

700 ml ζωμό λαχανικών

100 ml κόκκινο κρασί

80 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved