Συνταγή για λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολη και πεντανόστιμη μακαρονάδα, έτοιμη στο πι και φι
![Συνταγή για λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς από τον Γιώργο Τσούλη](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/11/30/e162e41c2016dbf9a4f7ef4fa6de229c_L.jpg?t=VyD5yAw0lyuIBB7y88wsvw)
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκες πιπεριές Φλωρίνης.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. λιγκουίνι
2 πιπεριές Φλωρίνης, σε κονσέρβα
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρ. καρύδια + extra για το σερβίρισμα
1 σκ. σκόρδο
30 ml ελαιόλαδο
50-100 ml νερό από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com