Κοτόπουλο τεριγιάκι (teriyaki)

Κλασική ιαπωνική συνταγή που σίγουρα θα λατρέψετε!

Κοτόπουλο τεριγιάκι (teriyaki)


#tsoulotip: Σοτάρουμε πρώτα από την πλευρά της πέτσας να δημιουργηθεί μία ωραία κρούστα.




ΥΛΙΚΑ

900 γρ. μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο

240 γρ. σάλτσα σόγιας

110 γρ. ζάχαρη καστανή

5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα :

Ρύζι μπασμπάτι








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved