Κοτόπουλο τεριγιάκι (teriyaki)
Κλασική ιαπωνική συνταγή που σίγουρα θα λατρέψετε!
![Κοτόπουλο τεριγιάκι (teriyaki)](https://cdn.astmd.gr/img/1040/624/90/2019/11/24/6964130a6e5a2ce8c5a7fab6251afd2e_L.jpg?t=_pqRZGKqIfOyIPjcQHzMjA)
#tsoulotip: Σοτάρουμε πρώτα από την πλευρά της πέτσας να δημιουργηθεί μία ωραία κρούστα.
ΥΛΙΚΑ
900 γρ. μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο
240 γρ. σάλτσα σόγιας
110 γρ. ζάχαρη καστανή
5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα :
Ρύζι μπασμπάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com