Σάλτσα τεριγιάκι

Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για τη παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα. Είμαι σίγουρος πως θα τη δοκιμάσετε!

Σάλτσα τεριγιάκι

#tsoulotip: Ρίχνουμε το κορν φλάουρ μαζί με το νερό για να μην σβολιάσει το πρώτο όταν το ρίξουμε στην κατσαρόλα.




ΥΛΙΚΑ

70 ml soy sauce

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

5 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. ξύδι, από κόκκινο κρασί

90 γρ. καστανή ζάχαρη

350 ml νερό, χλιαρό

½ κρεμμύδι ξερό, κομμένο στα 4

1+½ κ.γ. κορν φλάουρ









Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved