Σάλτσα τεριγιάκι
Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για τη παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα. Είμαι σίγουρος πως θα τη δοκιμάσετε!
![Σάλτσα τεριγιάκι](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/11/23/36778fed172d9c8502d2d42dc025835b_L.jpg?t=QWSjv04EkjFrliWH9Kna7w)
#tsoulotip: Ρίχνουμε το κορν φλάουρ μαζί με το νερό για να μην σβολιάσει το πρώτο όταν το ρίξουμε στην κατσαρόλα.
ΥΛΙΚΑ
70 ml soy sauce
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
5 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξύδι, από κόκκινο κρασί
90 γρ. καστανή ζάχαρη
350 ml νερό, χλιαρό
½ κρεμμύδι ξερό, κομμένο στα 4
1+½ κ.γ. κορν φλάουρ
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com