Λαλάγγια

Τραγανά μπαστουνάκια κατευθείαν από τη Μεσσηνία. Δε θα καταφέρετε να αντισταθείτε με τίποτα!

Λαλάγγια

#tsoulotip: 1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μυρωδικά επιθυμούμε. 2. Όσο πιο λεπτά είναι τα μπαστουνάκια που θα πλάσουμε, τόσο πιο τραγανά θα βγουν τα λαλάγγια.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αλεύρι, γ.ο.χ.

500 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

170 ml ελαιόλαδο

3 κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.σ. ρίγανη, ξερή

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved