Συνταγή για κέικ μανταρινιού από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα κέικ με φρέσκο άρωμα που είμαι σίγουρος που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά το κέικ πριν ρίξουμε την επικάλυψη από πάνω του.
ΥΛΙΚΑ
3 μανταρίνια, χωρίς τα κουκούτσια τους
2 αυγά, large
130 ml ηλιέλαιο
230 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
230 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
2 κ.γ. baking powder
Για την επικάλυψη:
150 γρ. ζάχαρη άχνη
30 ml χυμό μανταρινιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com