Συνταγή για Chips γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη

Πανεύκολη συνταγή για σπιτικά κριτσίνια που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!

#tsoulotip: 1. Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. 2. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε. 3. Το ηλιέλαιο πρέπει να φτάσει τους 180°C για να τηγανίσουμε.




ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη γλυκοπατάτα, χωρίς τη φλούδα

Παγάκια

Αλάτι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved