Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι

Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!

Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι

#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.




ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved