Πατέ ελιάς (tapenade)

Ένα τέλειο, πανεύκολο συνοδευτικό που όλοι σας θα δοκιμάσετε!

Πατέ ελιάς (tapenade)

#tsoulotip: 1. Αν οι ελιές είναι πολύ αλμυρές, μπορούμε να τις ξαλμυρίσουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. 2. Ξαλμυρίζουμε τις αντζούγιες για να μη βγει πολύ αλμυρή η πάστα.




ΥΛΙΚΑ

200 γρ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι

4 φιλέτα αντζούγιας, ξαλμυρισμένα

1 σκ. σκόρδο

½ κ.γ. κάπαρη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα:

Κριτσίνια




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved