Ομελέτα με κολοκύθα

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Ομελέτα με κολοκύθα

#tsoulotip: Για να αναποδογυρίσουμε εύκολα την ομελέτα, παίρνουμε ένα μεγάλο πιάτο, το τοποθετούμε πάνω από το τηγάνι, αναποδογυρίζουμε και επιστρέφουμε την ομελέτα στο τηγάνι.




ΥΛΙΚΑ

300 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε μπαστούνια πάχους μισού χιλιοστού

5 αυγά, medium

5 γρ. σχοινόπρασο, κομμένο στη μέση

1 κ.σ. κρασί, λευκό

Αλάτι

Πιπέρι

4 κ.σ. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Σουσάμι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved