Creme Brulee
Το απόλυτο γαλλικό γλυκό! Τέλεια κρεμώδης υφή με μία τραγανή καραμέλα που όλοι σας θα λατρέψετε!
![Creme Brulee](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/11/06/3859934a326e2c87d63665dfcdf6c509_L.jpg?t=R1x5I9mB4yRJ822KUPweLA)
#tsoulotip: 1. Βάζουμε βραστό νερό μέσα στο ταψί, ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα η κρέμα. 2. Το νερό πρέπει να είναι οπωσδήποτε βραστό. 3 Σε περίπτωση που δεν έχουμε καμινέτο, μπορούμε να κάψουμε τη ζάχαρη στο grill στο δυνατό, μέχρι να δούμε ότι η ζάχαρη καραμελώνει.
ΥΛΙΚΑ
500 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική + extra 100 γρ. για το πασπάλισμα
6 κρόκους αυγού, medium
1+½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com