![Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/11/05/a0e2fbcdd218693394d187e767c5271e_L.jpg?t=OQbIHTxgw0A9P8wa2yYALg)
#tsoulotip: Αλείφουμε το φύλλο κρούστας με νερό για να μην ανοίξει κατά το τηγάνισμα.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
150 γρ. κεφαλοτύρι, θρυμματισμένο
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
10 φύλλα κρούστας
1+½ κ.σ. θυμάρι, τριμμένο
1 αυγό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο, για το άλειμμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com