Τσιαπάτα

Το κλασικό ιταλικό ψωμί. Απολαύστε το ζεστό!

Τσιαπάτα

#tsoulotip: 1. Η ζύμη είναι αρκετά κολλώδης, οπότε χρησιμοποιούμε μόνο το μίξερ. 2. Όταν ζυμώνουμε, αν δούμε ότι η ζύμη δεν ξεκολλάει από τα τοιχώματα, ρίχνουμε 100 γρ. αλεύρι ακόμα. 3. Όταν πιάνουμε το ζυμάρι με τα χέρια μας, προσέχουμε να το πιάνουμε απαλά για να μη χάσει τον αέρα του.




ΥΛΙΚΑ

560 γρ. αλεύρι τύπου 00 ή για ψωμί

440 ml νερό

¼ κ.γ. μαγιά, ξερή

1+½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ελαιόλαδο









Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved