Πέστο κολοκυθιού

Μια τέλεια σάλτσα για μακαρόνια, κρεμώδης και μυρωδάτη!

#tsoulotip: Μπορούμε να διατηρήσουμε το πέστο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.




ΥΛΙΚΑ

150 γρ. κολοκυθάκια, χοντροκομμένα

1 σκ. σκόρδο, χοντροκομμένη

30 γρ. καρύδια

1 φρέσκο κρεμμύδι, χοντροκομμένο

50 γρ. παρμεζάνα

4 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα

10 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι




Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved