![Πέστο κολοκυθιού](https://cdn.astmd.gr/img/1200/720/90/2019/10/26/dcb1882b5d2da82c4f1ecb54d9b9de6d_L.jpg?t=JDBw5iWxAURoAJcWYIp6qw)
#tsoulotip: Μπορούμε να διατηρήσουμε το πέστο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
1 σκ. σκόρδο, χοντροκομμένη
30 γρ. καρύδια
1 φρέσκο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
50 γρ. παρμεζάνα
4 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα
10 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com