Μοσχάρι στιφάδο

Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!

#tsoulotip: Σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις για να μην βράσει και να πάρει ωραίο χρώμα.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια διαστάσεων 7Χ7εκ.

800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

4 ντομάτες, ψιλοκομμένες

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

2 φύλλα δάφνης

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

150 ml κόκκινο κρασί

600 ml ζωμό βοδινού

3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Πατάτες τηγανητές




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved