Λαγωτό

Ένα παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε.

Λαγωτό




#tsoulotip: Αν θέλουμε τη σκορδαλιά πιο ελαφριά, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη φύτρα από το σκόρδο.





ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 4Χ4εκ.

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

2 ώριμες μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες

100 ml ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για τη σκορδαλιά:

250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο

100 γρ. καρύδια

7 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί

130 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved