![Γεμιστά με κιμά](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/10/15/81d7959d6ac82061e9b059ba05e22fc8_L.jpg?t=G7PzzdGcXn7hKnY47QCRhw)
#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε τον κιμά, εξατμίζουμε όλα τα υγρά του. Μη φοβηθείτε αν είναι στεγνός, θα πάρει υγρασία από τη σάρκα της ντομάτας.
ΥΛΙΚΑ
5 ντομάτες, ώριμες
5 πιπεριές πράσινες
250 γρ. ρύζι γλασέ
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 πράσο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 - 12 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
50 ml ελαιόλαδο + extra για το άλειμμα, το σοτάρισμα και το πασπάλισμα
400 γρ. χυμό ντομάτας
150 – 200 ml χλιαρό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com