Γεμιστά με κιμά

Η νέα εύκολη συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Γεμιστά με κιμά


#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε τον κιμά, εξατμίζουμε όλα τα υγρά του. Μη φοβηθείτε αν είναι στεγνός, θα πάρει υγρασία από τη σάρκα της ντομάτας.


ΥΛΙΚΑ

5 ντομάτες, ώριμες

5 πιπεριές πράσινες

250 γρ. ρύζι γλασέ

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 πράσο, ψιλοκομμένο

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

10 - 12 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

50 ml ελαιόλαδο + extra για το άλειμμα, το σοτάρισμα και το πασπάλισμα

400 γρ. χυμό ντομάτας

150 – 200 ml χλιαρό νερό

Αλάτι

Πιπέρι








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved