Καλτσούνια

Γεύσεις από την Κρήτη

Καλτσούνια


#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.


ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, medium

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:

350 γρ. ξινομυζήθρα

1 αυγό, medium

45 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. κανέλα τριμμένη








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved