![Γαρίδες με κανταΐφι](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/10/11/55df0111232e1c4fd8c02e91888d2313_L.jpg?t=-WC4bxTeZ5MkYMn7Z-ka8w)
#tsoulotip: Δε βάζουμε πολύ κανταΐφι στις γαρίδες, γιατί θα ανοίξουν και δε θα ψηθούν σωστά.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. γαρίδες με κέλυφος
200 γρ. κανταΐφι
2 αυγά, large
½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
¼ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Sweet Chilly Sauce
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com