#tsoulotip: Τρυπάμε την πίτα για να μη φουσκώσει καθώς ψήνεται.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
90 γρ. άχνη ζάχαρη
320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 γρ. baking powder
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό, large
Για τη γέμιση:
250 γρ. πεκάν
3 αυγά, large
120 ml μελάσα
120 ml μέλι
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com