Pecan pie

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Pecan pie

#tsoulotip: Τρυπάμε την πίτα για να μη φουσκώσει καθώς ψήνεται.




ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

90 γρ. άχνη ζάχαρη

320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

3 γρ. baking powder

1 πρέζα αλάτι

1 αυγό, large

Για τη γέμιση:

250 γρ. πεκάν

3 αυγά, large

120 ml μελάσα

120 ml μέλι

100 γρ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

60 γρ. βούτυρο, λιωμένο

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. κανέλα, τριμμένη




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved