Γλυκιές βάφλες

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Βάζουμε τα ασπράδια στη ζύμη για να γίνει πιο αφράτη.




ΥΛΙΚΑ

2 μέτρια αυγά, χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι

6 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 κ.γ. baking powder

480 ml. γάλα, πλήρες

300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ

¼ κ.γ. σόδα μαγειρική

4 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

2 κ.γ. αλάτι

2 κ.σ. ηλιέλαιο

Για το σερβίρισμα:

Καρύδια, θρυμματισμένα

Μπισκότο, τριμμένο

Πραλίνα φουντουκιού

1 μπανάνα, κομμένη σε ροδέλες

Σιρόπι σοκολάτας

Πουράκια

Παγωτό




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved