Ριζότο με καλαμπόκι και ζαμπόν

Πεντανόστιμο ριζότο από τον Γιώργο Τσούλη

Ριζότο με καλαμπόκι και ζαμπόν

#tsoulotip: Το βούτυρο και το τυρί το βάζουμε, αφού αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά για να μη βγάλουν τα λάδια τους.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ρύζι, για ριζότο

200 γρ. ζαμπόν, σε φέτες

200 γρ. καλαμπόκι, κατεψυγμένο

150 γρ. παρμεζάνα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

¼ μάτσο μαϊντανό

2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

1½ ζωμό λαχανικών

150 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved