Πρασόρυζο

Διάβασε τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Πρασόρυζο

#tsoulotip: Βάζουμε τα μυρωδικά στο τέλος για να μη μαυρίσουν.


ΥΛΙΚΑ

600 γρ. πράσα, κομμένα σε ροδέλες

350 γρ. ρύζι, καρολίνα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 κρεμμύδια φρέσκα, κομμένα σε ροδέλες

½ μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

1½ κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο

1100 ml ζωμό λαχανικών

Χυμό από 2 λεμόνια

100 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved