Ψαρόσουπα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη για νόστιμη ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα

#tsoulotip: Βάζουμε βραστό νερό για να μην παραβράσουμε το ψάρι.

ΥΛΙΚΑ
1 κοκκινόψαρο, περίπου 900 γρ. καθαρισμένο και κομμένο στα 3

2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

350 γρ. πατάτες, κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 στικ σέλερι, κομμένο σε κάθετες φέτες

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και σε κάθετες φέτες

4 κλ. σέλινο, χοντροκομμένο

100 ml ελαιόλαδο

1.300 ml νερό, ζεστό

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Χυμό λεμονιού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved