Γκαβόψαρα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Γκαβόψαρα

#tsoulotip: Αν θέλουμε να ξεπικρίσουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε νερό με λίγο αλάτι, τις αφήνουμε για 10’ και τις σουρώνουμε πολύ καλά.




ΥΛΙΚΑ

2 μελιτζάνες φλάσκες

2 κ.σ. σπόρους από σινάπι

1 κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το πανάρισμα:

4 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα

300 γρ. ηλιόσπορους, θρυμματισμένους

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

50 γρ. σιμιγδάλι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved