![Chips πατάτας](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/09/19/60095eb5824669bc8a1e99665c2e3a96_L.jpg?t=iy7vCBFGS3y4ZPZFVck8eQ)
#tsoulotip: Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε.
ΥΛΙΚΑ
7 μέτριες πατάτες, με τη φλούδα τους
Παγάκια
4 κ.γ. αλάτι, χοντρό
1½ κ.γ. πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:
200 γρ. γιαούρτι
100 ml ξινόγαλο
2 κ.σ. άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com