Chips πατάτας

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Chips πατάτας

#tsoulotip: Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε.




ΥΛΙΚΑ

7 μέτριες πατάτες, με τη φλούδα τους

Παγάκια

4 κ.γ. αλάτι, χοντρό

1½ κ.γ. πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα:

200 γρ. γιαούρτι

100 ml ξινόγαλο

2 κ.σ. άνηθο

Αλάτι

Πιπέρι





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved