Σνίτσελ χοιρινό

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Σνίτσελ χοιρινό

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)




ΥΛΙΚΑ

600 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

3 αυγά, medium

50 ml γάλα, πλήρες

1 κ.σ. μουστάρδα

400 γρ. ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο πολύ καλά

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Πατάτες wedges, τηγανισμένες

Κέτσαπ




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved