Μοσχάρι φρικασέ

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Μοσχάρι φρικασέ

#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά-σιγά τις κουταλιές στο αυγολέμονο για να μην κόψει.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι ελιά, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο

700 γρ. μαρούλι, χοντροκομμένο

100 ml λευκό κρασί

1 lt. ζωμό, βοδινό

2 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το αυγολέμονο:

3 αυγά medium, χωρισμένο τον κρόκο από το ασπράδι

1 κ.σ. κορν φλάουρ

Χυμό από 2 λεμόνια

1 πρέζα αλάτι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved