Μαρέγκες με κρέμα βανίλιας

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Μαρέγκες με κρέμα βανίλιας

#tsoulotip: Βάζουμε λίγη από την ποσότητα της μαρέγκας στις γωνίες του ταψιού, ώστε να κολλήσει η λαδόκολλα και να μην σηκώνεται κατά τη διάρκεια του ψησίματος.




ΥΛΙΚΑ

130 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130γρ. ζάχαρη, άχνη

130γρ. ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Για τη γέμιση:

500 ml γάλα, πλήρες

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

50 γρ. κορν φλάουρ

4 κρόκοι από αυγά medium

20 γρ. βούτυρο, παγωμένο

Για το σερβίρισμα:

Φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

Τριμμένη σοκολάτα




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved