Μους αβοκάντο

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Μους αβοκάντο


#tsoulotip: 1. Όλα τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα. 2. Αν θέλουμε τη μους πιο αφράτη, την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσο βρίσκεται στο ψυγείο.




ΥΛΙΚΑ

240 γρ. ώριμα αβοκάντο, ψιλοκομμένα

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

3 κ.σ. μέλι

280γρ. κρέμα καρύδας

1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα









Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved