Σουδάκια με ζάχαρη(choux)

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Σουδάκια με ζάχαρη(choux)

#tsoulotip: Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν




ΥΛΙΚΑ

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

200 ml. νερό

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 γρ. αλάτι

3 αυγά, medium

1 αυγό, medium για το άλειμμα των choux

4 κύβους ζάχαρης, θρυμματισμένους




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved