Δέκα από τους κορυφαίους του Χόλιγουντ που δεν κέρδισαν Όσκαρ

Ένα βραβείο Όσκαρ θεωρείται η κορυφαία αναγνώριση για ένα ηθοποιό ή σκηνοθέτη. Ωστόσο, υπάρχουν κορυφαίες προσωπικότητες της έβδομης τέχνης, που έκαναν μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ, αλλά δεν αξιώθηκαν να κατακτήσουν ούτε ένα αγαλματίδιο. Στη λίστα αυτή παρουσιάζουμε τις 10 πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.

Δέκα από τους κορυφαίους του Χόλιγουντ που δεν κέρδισαν Όσκαρ

Οι εννέα δεν είναι Αμερικανοί και αυτό ίσως να έχει τη σημασία του. Τα τιμητικά Όσκαρ εξαιρούνται...

Άλμπερτ Φίνεϊ

O Άλμπερτ Φίνεϊ (γ. 1936) προτάθηκε πέντε φορές για Όσκαρ (τέσσερις πρώτου και μία δεύτερου ανδρικού ρόλου), αλλά δεν κέρδισε κανένα. Η πρώτη του υποψηφιότητα ήρθε αρκετά νωρίς, σε ηλικία 27 ετών, στην κωμωδία του Τόνι Ρίτσαρντσον «Επιχείρηση Κρεββατοκάμαρα» («Tom Jones»).

Ρίτσαρντ Μπάρτον

Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον (1925-1984) κοσμούσε συχνά τα πρωτοσέλιδα της δεκαετίας του ‘60 και ‘70 για τη θυελλώδη σχέση του με τη συνάδελφό του Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την οποία νυμφεύτηκε δύο φορές και ισάριθμες τη χώρισε. Εκτός από τα προσωπικά του, ξεχώρισε και για τις υποκριτικές του επιδόσεις τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο. Προτάθηκε για επτά Όσκαρ (έξι πρώτου κι ένα δεύτερου ανδρικού ρόλου), αλλά δεν ευτύχησε να κάνει δικό του το επίχρυσο αγαλματάκι.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved