Τάρτα με αμύγδαλα

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Τάρτα με αμύγδαλα

#tsoulotip: Μπορούμε να πασπαλίσουμε με κανέλα τα μήλα πριν ρίξουμε τη γέμιση για έξτρα άρωμα και μυρωδιά.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την τάρτα:

150 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και έξτρα για το πασπάλισμα

80 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

60 γρ. Ζάχαρη άχνη

1 Κρόκος αυγού

20 ml. Νερό

Υλικά για τη γέμιση:

230 γρ. Φιλέ αμυγδάλου

125 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. Ζάχαρη άχνη

2 κ.σ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

4 κ.σ. Γάλα πλήρες

3 Πράσινα μήλα, κομμένα στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved