Πίκλα σταφύλι

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Πίκλα σταφύλι

#tsoulotip: Αν θέλουμε να τα κάνουμε τουρσί, τα αφήνουμε κλειστά με το καπάκι τους σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για μία με μιάμιση εβδομάδα.




ΥΛΙΚΑ

500 γρ. σταφύλι κόκκινο, χωρίς κουκούτσια, κομμένο στη μέση

240 ml. μηλόξυδο

200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 ml. νερό

1 στικ κανέλας

¼ κ.γ. γαρύφαλλο

¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι

1/8 κ.γ. κόλιανδρο, σε κόκκους




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved