![Ελιόψωμο μαργαρίτα](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/08/08/e3cae036c4e2bea1fb8b65e8b2938a97_L.jpg?t=rI_abE90pbfNGSD81_pxTA)
#tsoulotip: Ραντίζουμε με νερό, για να γίνει πιο τραγανή η κρούστα του ψωμιού.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
9 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
½ κ.γ. αλάτι
250 ml. νερό
60 ml ελαιόλαδο
150 γρ. ελιές, σε ροδέλες
Παπαρουνόσπορο, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com