![Μπαρμπούνια τηγανητά](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/08/06/a8d0dd35ac3aeaea0c447d40f598ed01_L.jpg?t=bFHvxhbQxB10uJuwSCMGcg)
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μπαρμπούνια
300 γρ. καλαμποκάλευρο
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λεμόνι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com