![Μπαρμπούνι τηγανητό](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/08/03/barboynia-fish.jpg?t=oG5-jAM3jH7ySOdY0tHcTA)
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μπαρμπούνια
300 γρ. καλαμποκάλευρο
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λεμόνι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com