Εξαιρείται από το βόλεϊ το «Βόρεια Μακεδονία»; – Νέες προκλήσεις από τους γείτονες (photos-video)

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των ομάδων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών, που για πρώτη φορά οι όμιλοι της τελικής φάσης θα διεξαχθούν σε 4 διαφορετικές χώρες.

Εξαιρείται από το βόλεϊ το «Βόρεια Μακεδονία»; – Νέες προκλήσεις από τους γείτονες (photos-video)

Μεταξύ των ομάδων που φιγουράρουν στα τελικά βρίσκεται και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έπειτα από χρόνια θα κυνηγήσει μία ευρωπαϊκή διάκριση. Ωστόσο, η Εθνική μας πέρα από τους αντιπάλους της μέσα στις γραμμές του γηπέδου, φαίνεται πως θα κληθεί να ξεπεράσει και κάποιο πρόβλημα, έξω από αυτές.

Το όνειρό της για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βόρειας Μακεδονίας, όπως ονομάζεται πλέον η γειτονική χώρα, μετά την περίφημη Συμφωνία των Πρεσπών, ενόψει του ντεμπούτου της σε τελικά Eurovolley.

Το όνειρο όμως των γειτόνων μας, φαίνεται πως θα είναι ξανά ένας μικρός “εφιάλτης” για την Ελλάδα, αφού για μια ακόμη φορά, παραβιάζεται η διακρατική συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του πρώην Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ.

Διαβάστε περισσότερα στο volleyplanet.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved