Fruit pizza

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Fruit pizza

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς η ζύμη πριν απλώσουμε την κρέμα στην επιφάνεια της.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

115 γρ. βούτυρο παγωμένο

156 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

¼ κ.γ. αλάτι

1 μέτριο αυγό

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Υλικά για την κρέμα:

55 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

140 γρ. άχνη ζάχαρη

340 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

Υλικά για το σερβίρισμα:

3 ροδάκινα κομμένα κυδωνάτα

50 γρ. blueberries

50 γρ. raspberries

3 ακτινίδια, κομμένα σε ροδέλες και στη μέση

30 γρ. cranberries

30 γρ. μάνγκο, κομμένο κυδωνάτο

Μισή μπανάνα, κομμένη σε ροδέλες






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved