Kebab κοτόπουλο

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Kebab κοτόπουλο




#tsoulotip: Η φωτιά όταν ψήνουμε τα κεμπάπ πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή ώστε να ψηθούν σωστά και να μη βράσουν.




ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου

40 ml. ελαιόλαδο

2 κ.γ. ρίγανη ξερή

20 γρ. φρυγανιά τριμμένη

½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη

½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ

1 κ.γ. ξερό κρεμμύδι

½ κ.γ. μπούκοβο σε σκόνη

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

1 μέτριο αυγό

½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένος

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

Πίτες ολικής

2 ντομάτες, κομμένες στη μέση και σε λεπτές κάθετες

200 γρ. γιαούρτι

2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες

½ του μάτσου μαϊντανό, χοντροκομμένο

Ελαιόλαδο










Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved