Arancini με cheddar

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Arancini με cheddar

#tsoulotip: Το ρύζι πρέπει να είναι παγωμένο για να το πλάσουμε πιο εύκολα. Το ρύζι διατηρείται βρασμένο για 2 μέρες στο ψυγείο.




ΥΛΙΚΑ

480 γρ. ρύζι νυχάκι βρασμένο

50 γρ. cheddar κομμένα σε κυβάκια των 4-5 γρ.

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

5 μέτρια αυγά

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved