Κοτόπουλο με κάρυ

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Κοτόπουλο με κάρυ

#tsoulotip: Δε βάζουμε πάρα πολύ κάρυ γιατί θα πικρίσει το φαγητό μας.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το κοτόπουλο:

4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κυβάκια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

¼ κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη

½ κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη

½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη

1 κ.γ. κάρυ, σε σκόνη

400 γρ. χυμό ντομάτας

350 ml. ζωμό κοτόπουλου

240 ml. κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Dip με γιαούρτι – κάρυ:

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

¼ κ.γ. κάρυ σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβιρισμα:

Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός

Πίτες ψημένες







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved