Τάρτα καρύδας

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Τάρτα καρύδας

#tsoulotip: Για να βγει σωστά η σαντιγί καρύδας πρέπει η κρέμα από καρύδα να είναι παγωμένη.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

70 γρ. βούτυρο, παγωμένο

10 ml. νερό

1 πρέζα αλάτι

1 μέτριο αυγό

1 κρόκος αυγού, για το άλειμμα της τάρτας

Υλικά για την κρέμα από καρύδα:

400 ml. γάλα καρύδας

100 ml.νερό

70 γρ. κορν φλάουερ

240 ml. γάλα αμυγδάλου

180 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη

Υλικά για τη σαντιγί καρύδας:

400 ml. κρέμα από καρύδα, παγωμένη

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Υλικά για το σερβίρισμα:

Τριμμένη καρύδα, καβουρδισμένη

50 γρ. κομμάτια καρύδας, καβουρδισμένα




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved