![Παντζαροσαλάτα](https://cdn.astmd.gr/img/839/503/90/2019/07/12/ae252c0654e8edaca099dba64773f3f2_L.jpg?t=AEC8VZl-Hl3dO0h2mom2uw)
#tsoulotip: Αν έχουμε φρέσκα παντζάρια, τα βάζουμε σε αλουμινόχαρτο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
470 γρ. παντζάρια βρασμένα
Μισό πράσινο μήλο
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
3 κ.σ. ελαιόλαδο
5 φύλλα δυόσμου
1 σκ. σκόρδο, λιωμένη
2 κ.σ. γιαούρτι πλήρες
50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
50 γρ. χαρουποπαξίμαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com