Παντζαροσαλάτα

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Παντζαροσαλάτα

#tsoulotip: Αν έχουμε φρέσκα παντζάρια, τα βάζουμε σε αλουμινόχαρτο αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά.




ΥΛΙΚΑ

470 γρ. παντζάρια βρασμένα

Μισό πράσινο μήλο

2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί

3 κ.σ. ελαιόλαδο

5 φύλλα δυόσμου

1 σκ. σκόρδο, λιωμένη

2 κ.σ. γιαούρτι πλήρες

50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

50 γρ. χαρουποπαξίμαδο

Αλάτι

Πιπέρι







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved