Ιμάμ μπαϊλντί

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Ιμάμ μπαϊλντί


#tsoulotip: Όταν καραμελώνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι για να μας βγάλουν όλη τη γλυκύτητα τους.




ΥΛΙΚΑ

5 φλάσκες μελιτζάνες

500 γρ. ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια

3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

1 κ.γ. καστανή ζάχαρη

2 κ.γ. κουκουνάρι

400 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο

5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη ξερή για το σερβίρισμα








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved