Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

#tsoulotip: Ρίχνουμε ζάχαρη στα κρεμμύδια για να καραμελώσουν πιο γρήγορα.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη φάβα:

250 γρ. Φάβα

1 Κρεμμύδι, χονδροκομμένο

1 Καρότο, ψιλοκομμένο

2 Φύλλα δάφνης

1 Κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε 1,5-1,9λτρ.νερό ζεστό

50 ml. Ελαιόλαδο

Aλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τα καραμελωμένα κρεμμύδια:

3 Μέτρια λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2 κ.γ. Ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. Κρέμα βαλσάμικο

1 κ.σ. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Στημένο λεμόνι

Κάπαρη






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved